Mattor ska vara snygga och lätta att städa!

Nu när sommaren knackar på är det inte alltid mattor som står i fokus, men vi ser trenden att man bygger större uteplatser och vill spendera mer tid ute och göra det hemtrevligt. Lättstädade mattor som tål att läggas utomhus har blommat upp och tagit fäste, vi har några riktigt fina nya mattor, men även plastmattor tål väder och vind. Gör om din uteplats till en oas för törstiga kvällar!

Ullmattor
Vittoria - Till mattan >>


Ullmattor
Djungel - Till mattan >>

Tunna och lättstädade mattor

Trenden i hemmen går mot att byta ut den tunga ryamattan som varit en stark produkt i snart 10 år, nu ser vi att man vill byta ut till en tunnare lite lättare matta. Mattor i konstsilke, bomullschenille och syntet har fått ta ledningen. Den är lätt att ta ut och skaka och har lite eller ingen lugg där smuts och damm kan ansamlas.

Ullmattor

Horredsmattan släpper nytt

Till slutet av sommaren och hösten kommer 4 nya mönster från Horredsmattan, dessa mönster kommer inte finnas hos alla matthandlare, en med gåsöga i plast och garn-utförande, två mönster med mönster på bredden och en enfärgad melerad matta. Vi ser verkligen fram emot att få in dessa i butiken!

Ullmattor

Vi på Nylanders Mattor önskar alla våra besökare och kunder en riktig trevlig midsommar!