Måttbeställda och figursydda mattor i vår butik i Borås

Hos oss kan ni beställa mattor som inte finns i vanliga standardstorlekar, allt från en extra stor matta under matbordet till en figursydd matta till husbilen. Vi lyssnar på era behov och syr upp mattor på beställning.

Måttbeställ figursydd matta till bil

Heltäckningsmattor

Vi har heltäckningsmattor i alla olika färger och i flera olika material för att du ska kunna hitta en matta som passar till just ditt ändamål. Behöver du hjälp med inläggning av mattan så hänvisar vi dig till Borås murningsarbeten som även kan hämta upp mattan åt dig hos oss. Mattrullarna är på 4 meters bredd, men önskar du mindre än så beställer vi dina exakta mått.

Om du inte vill ha heltäckande matta men inte hittar måtten du behöver i vanliga standardsortimentet går det bra att måttbeställa utifrån heltäckningsmatta. Då kan du få en sydd kant eller bandkant runt mattan som ramar in den snyggt. Du kan även få dessa mattor runda.

Måttbeställda Ullmattor

I våran butik i Borås säljer vi handgjorda ullmattor av hög kvalitet som du kan måttbeställa i exakt den storlek du vill ha. Även dessa mattor går att få runda om man önskar det. Dessa ullmattor som kommer från ett märke som heter Tisca är bland de slitstarkaste mattor du kan ha. Ullen är smutsavvisande och suger inte åt sig om du spiller på mattan. Det finns ett uppsjö av färger och strukturer att välja mellan - välkommen hit för att kolla på prover.

Mattor till husvagn och husbil

Vi har gångmattor på 100, 80, 67 och 50 cm bredd. Vi tar gärna emot specialbeställningar på husbil och husvagnsmattor utifrån dessa. Är det många olika vinklar som ska passas in så skicka gärna med mallar eller kom in med dessa till oss så att vi kan göra era mattor så exakta som möjligt.