Det här är vi

Vi är ett familjeföretag som sålt mattor sedan 1966 i butik och sedan 2005 på nätet.

Butik utanför Borås

Butik utanför Borås

Vi har sålt mattor i butik sedan 1966, sedan 10 år så ligger butiken (200 kvm med mattor) i Dalsjöfors som är 10 minuter utanför Borås mot Jönköping. I butiken har vi de mattor som säljer bäst, vi har alltså inte hela sortimentet i butiken. Däremot så har vi en hel del i butiken som vi inte säljer på nätet, tex handvävda ullmattor i specialmått och heltäckningsmattor samt skräddarsydda maskinvävda mattor i eget mått som vi langetterar själva.

Vårt sortiment

Vårt sortiment

Vår filosofi har alltid varit att sälja kvalitetsmattor till ett rimligt pris. Vi har valt att inte köpa in mattor som klassas som slit och släng, en matta ska hålla minst i 10 år eller tills man ledsnar på den, det är både bra för plånboken och miljön. Vi säljer alla typer av mattor och har valt leverantörer som bryr sig om att mattorna tillverkas under bra förhållanden. Den största delen av våra mattor tillverkas inom europa men en del av de handvävda mattorna tillverkas i Indien som är det största landet på handvävda mattor.

E-handel sedan 2005

E-handel sedan 2005

Vi lanserade vår första webbutik 2005, då var vi nästan ensamma på marknaden med att sälja mattor på internet. Idag står vår e-handel för större delen av vår totala försäljning men kombinationen med fysisk butik är helt fantastisk eftersom vi får möjlighet att träffa våra härliga kunder.