Mattor och trender

Vi arbetar ständigt på att utveckla vår verksamhet, en tid nu så har all fokus legat på att få ut vår nya webbshop, nu när det är klart så sätter vi benhårt fokus på att få in fler mattor och tillbehör i vårt sortiment. Vi har varit på mattmässor och besökt leverantörer och har massor med nyheter som är på väg in. Då vi är ett fristående företag väljer vi själva vad vi ska köpa in efter era förfrågningar och efter trender som vi ser är på uppgång. Ibland får vi förfrågningar på mattor som man sett och då brukar vi göra vårt bästa för att hitta något som passar.

Trendspaning
Trenden i vår verkar gå i pastellernas tecken denna vår, milda färger som passar bra ihop med betong, obehandlat trä och andra råa ytor som varit en stark trend i vinter. Kombinera industristilen med pastell och hela rummet får en ny känsla.

Ullmattor pastell handvävda

Klassiska mattor kommer i moderna färger för den som tröttnat på kraftig röda men vill ändå ha de orientaliska mönstren.

Silkesmattor

Ullmattor fortsätter att sprida sig i folkhemmen med sina utmärkta egenskaper och milda toner hittar ullen in i sovrum, köket, vardagsrummet i många färger och mönster. Den skandinaviska kalla stilen i gråa toner ser ut att hålla i sig.

Ullmattor

Konstsilkesmattor och andra tunna mattor är ett enkelt insteg för de som inte ännu är vana vid mattor, eller för dem som tröttnat på den stora ryamattan hemma. Lättstädat och lättflyttade och ofta mycket prisvärda.

Konstsilkesmatta

En matta som stack ut är denna som är helt underbar (vi köpte hem en så fort vi såg den) häng upp på väggen som mjuk, ljudabsorberande konst!

Mattan Ginger från Strehög med en mörkhyad vacker kvinna

Mattorna vi skriver om här kommer att dyka upp i shoppen och vi lägger ut dem så snart vi kan.