Textilplattor

Slitstarka, lätta att lägga och byta ut

Varför textila plattor?

  • Mindre spill än rullvara
  • Lätta att transportera och flytta runt i lokalen
  • Lätta att montera
  • Lätt att byta ut enskilda rutor
  • Ljuddämpande
  • Går att ta med sig vid flytt
  • Designa ditt eget golv genom att kombinera olika färger

Mjuka, tåliga och ljuddämpande textila golv

Textilplattor är en populär produkt som används i många olika miljöer, från mässor och offentliga platser till moderna kontorslandskap. Dessa plattor är praktiska och flexibla, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla som söker enkelhet och anpassningsbarhet i sin arbetsplats.

Många fördelar

Textilplattor har många fördelar som gör dem till ett utmärkt val för kontorsmiljöer. Först och främst fungerar de som ett skydd mot golvet och minskar risken för skador och slitage. Dessutom kan de bidra till att skapa en mysig och trendig arbetsplats med en mycket lägre ljudnivå som ökar trivseln och produktiviteten hos de anställda.

En av de största fördelarna med textilplattor är deras anpassningsbarhet. Olika rum kan ha olika krav på sin golvyta, och med textilplattor kan du enkelt och snabbt anpassa arbetsplatsen efter behov. Detta är särskilt viktigt i moderna kontorslandskap där det ofta krävs snabba förändringar för att möta de anställdas behov.

Kombinera olika färger

Textilplattor är också en utmärkt investering för alla som vill skapa spännande mönster och design i sina kontorslokaler. Dessa plattor kan kombineras och matchas på många olika sätt för att skapa en unik och personlig atmosfär som verkligen speglar företagets varumärke och kultur.

Lätta att byta eller bygga ut

Det bästa med textilplattor är att de är lätta att byta ut eller byta plats på om det skulle behövas. Med några extra reservplattor på lager är det enkelt att byta ut en skadad eller sliten platta utan att behöva byta ut hela golvytan. Detta innebär inte bara besparingar i tid och pengar, utan också en ökad flexibilitet i hur du kan anpassa din arbetsplats.

Så om du söker en enkel och anpassningsbar produkt för din moderna arbetsplats, är textilplattor det självklara valet. Med deras praktiska fördelar och spännande designmöjligheter är de ett utmärkt val för alla som vill skapa en arbetsplats som är både bekväm och produktiv.

Visar 7 produkter

Beställ en provbit

Om du har svårt att bilda dig en uppfattning om olika kvaliteter och färger så går det utmärkt att beställa en provbit så får du klämma och känna på mattan innan du beställer. Våra provbitar skickas med posten i ett kuvert och vanligtvis så har dina prover i brevlådan inom 1-4 arbetsdagar.

Att tänka på vad det gäller spill

Med textilplattor så blir det oftast mindre spill än att lägga en heltäckningsmatta på rulle men du behöver ändå ha med i beräkningen att det kan bli lite spill och köpa fler kvadrat än vad rummet är. Om rummet är 14,5 plattor brett så blir det alltså en halv platta i spill på varje rad. Det går att använda denna spillbit på nästa rad och på så sätt minimera spillet, precis på samma sätt som vid golvläggning, allt beror på hur du vill att rutorna skall vara.

5 kvadratmeter i varje paket

Samtliga textilplattor i vårt sortiment kommer i paket och i varje paket är det 5 kvadrat. Det innebär att om du har mätt upp att rummet är 22 kvadrat så behöver du alltså beställa 5 paket vilket blir 25 kvadrat.

Beställ alltid någon extra kvadrat

Det är alltid bra att beställa någon extra kvadrat så att det blir några plattor över. Dels om en platta skulle behöva bytas ut i framtiden eller om ytan behöver utökas av någon anledning. Om du beställer nya plattor om 2 år så kan de skilja en del i färg så därför kan det vara bra att köpa några extra från samma batch.