Gångmattor - metervara

Gångmatta i ditt eget mått

Våra gångmattor

  • Beställ provbitar
  • Bredder: 80 cm (vanligast), 50 cm, 67 cm, 100 cm & 120 cm
  • Du väljer längden själv
  • Vi langetterar kortsidorna
  • Mattor som ligger stadigt på golvet
  • De flesta är tunna och går under dörrar

Gångmatta på metervara

Njut av skräddarsydda lösningar för ditt hem med våra metervaror. Oavsett om din hall är extra bred eller har en ovanlig längd kan du nu få en matta som passar perfekt. Med våra metervaror bestämmer du själv längden, och vi skapar mattan enligt dina önskemål. Om du föredrar en färdig matta och inte metervara så har vi även ett urval av gångmattor i färdiga storlekar att välja mellan.

Olika bredd på rullarna

Den vanligaste bredden är 80 cm, perfekt för de flesta utrymmen men vi har också bredderna 50 cm, 67 cm, 100 cm och 120 cm i några av mattorna. De smalare alternativen passar utmärkt i äldre husvagnar, husbilar, eller små utrymmen där standardbredder inte fungerar. Anpassa din gångmatta efter ditt unika utrymme!

Langetterade kortsidor och mönsterpassning

När du beställer en gångmatta på metervara hos oss så kan du vara säker på att den blir noggrant avklippt och professionellt avslutad. Vi langetterar kortsidorna för att säkerställa en hållbar och snygg kant. Behöver du mönsterpassning för din matta? Det är inget problem – vi gör det på bästa sätt för att uppfylla dina önskemål.

Färgprover på mattor

Vi skickar prover på färgen om du behöver hjälp med att välja den perfekta nyansen för ditt hem eller om du bara vill känna på kvaliten.

Visar 58 produkter

Gångmattor på metervara

Gångmattor på metervara erbjuder en rad fördelar som gör dem till en utmärkt val för ditt hem. Här är några skäl till varför gångmattor på metervara är så bra:

Skräddarsydda Lösningar

Gångmattor på metervara ger dig möjlighet att skapa en matta som är exakt anpassad till ditt utrymme. Oavsett om det är en bred hall, en smal gång, eller ett unikt format rum, kan du bestämma längd och bredd efter dina behov.

Flexibilitet

Genom att välja metervara har du full kontroll över mattans dimensioner. Det gör det enkelt att anpassa den till olika rum eller ändra utseendet när du vill, vilket är svårt att uppnå med färdiga mattor.

Unikt Uttryck

Anpassade gångmattor tillåter dig att uttrycka din personliga stil och skapa en unik atmosfär i ditt hem. Du kan välja färger, mönster och material som passar din inredning perfekt.

Hög Kvalitet

Gångmattor på metervara klipps och avslutas vanligtvis professionellt för att säkerställa hög kvalitet och hållbarhet. Detta innebär att din matta inte bara ser bra ut, utan också håller länge.

Ekonomiskt Fördelaktigt

Genom att köpa metervara kan du minska avfallet eftersom du endast köper den mängd material du behöver. Detta kan vara ekonomiskt fördelaktigt och miljövänligt.

Mångsidighet

Gångmattor på metervara fungerar bra i olika utrymmen, inklusive hallar, kök, vardagsrum och sovrum. De kan också användas i fordon som husvagnar och husbilar.

Sammanfattningsvis ger gångmattor på metervara dig friheten att skapa en matta som är precis rätt för ditt hem och din personliga stil. Det är ett kostnadseffektivt sätt att förbättra din inredning och skapa ett unikt utseende.