Flytten till Borås i bilder

Efter mycket svett och slit så befinner vi oss äntligen i Borås! Den 2a augusit gick flyttlasset från Sundsvall och igår kom det fram till Borås. Vi använde oss utav Sundsvalls Expressbyrå vilket var ett mycket bra val, allt har gått hur bra som helst. I skrivande stund står jag bland flyttkartonger och högar av mattor. Vi har delat upp det så att jag Erik, pappa Sven-erik vänner sköter installationen i den nya lokalen, medans mamma Agnes ser till att verksamheten fungerar som vanligt med support och leveranser, det har fungerat alldelles utmärkt måste jag säga!

Här kommer iaf ett litet urval av bilder från flytten av mattor och resten av inredningen från Sundsvall till Borås.


Mattor från butiken packad i burar, lådor och högar.Mattstället plockas ner.Mycket gammal skylt på väggen.
 


Mycket gammal skylt borta!Svettigt värre, mattor är tunga, speciellt när man ska lyfta väldigt många!Stora lastbilen anländer till affären.
När vi började med e-handel för 5 år sedan satte vi ut knappnålar vart i landet vi skickade mattor, efter ett tag blev det för tidskrävade men det var kul så länge det varade!Flyttlasset anländer till Borås samtidigt som leveransen av hyllsystemet, riktigt bra synkat!Mattor börjar lastas in i lokalen.Pappa Sven-erik monterar ihop rullbordet som hör till symaskinen.INTERNET fungerar! Ett e-handelsföretag klarar sig inte utan det!En del av hyllorna börjar ta form.Mitt under installationen i nya lokalen anländer DHL med vår första inleverans, HURRA!Dottern Iris hjälper till.Dottern Vera tycker att hyllorna är bra stöd när man lär sig att gå.Fler hyllor börjar blir färdiga.En del av plastmattorna har placerats i högar för sortering i hyllorna.Kompisen Johanna hjälper till att sortera in i hyllorna
.Mamma Agnes underhåller barnbarnen
.Ett packbord (Sven-Eriks arbetsplats)Langeteringsmaskinen, den är inte ny, men den är BRA!En del av plastmattorna ligger nu på plats.

Det var allt gott folk, idag är det 4 augusti och vi börjar få ordning på nya lokalen, när allt är i ordning kommer det en uppdatering här i bloggen, var så säker!