Bloggen äntligen färdig!

Hej kära kunder och övriga nyfikna besökare! Nu har vi suttit och programmerat under ett par dagar för att få upp en blogg i vår webbshop, och nu är det äntligen färdig! Jippi!!

Tanken med bloggen är att ni ska få en inblick i vårt liv på mattlagret och hur vi jobbar för att ni ska få bästa möjliga service! Sen kommer det säkert att skrivas om en och annan nyhet här också, men fokus kommer att ligga på allt annat roligt som händer på lagret.

Här kommer säkert att finnas en hel del humor också med mycket bilder från vår vardag som visar allt ifrån när vi sliter vårt hår på grund av förseningar från leverantörer till lyckliga bilder då vi precis har packat och skickat 40 paket för att sedan avnjuta en välförtjänt kopp kaffe.

Det är alltid uppskattat om ni som läsare kommenterar det vi gör, varje inlägg här i bloggen har en liten text längst ner där det står ”Kommentarer()”, genom att klicka där så kommer ni till kommentarerna för det inlägget.

Flytt till Borås
I skrivande stund håller vi på för fullt med att förbereda för en flytt av företaget till Borås från Sundsvall, det är verkligen tur att man inte behöver flytta ett företag så ofta med tanke på hur mycket arbete detta innebär. Flyttlasset går den 2 augusti!

Nu ska vi fortsätta att packa dagens skörd med beställningar så att vi hinner få iväg dem med postgubben, vårt nästa inlägg här i bloggen kommer att innehålla 1000 bilder från flytten, stay tuned!