Natur

Vortex

Elegant matta i jordnära färgskala som ger ett lung till rummet. Mattan har en mjuk och tät lugg tillverkad av lättskött konstmaterial.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Vortex är en elegant wiltonmatta som kombinerar komfort och konstnärlig design. Mattan har en kort skuren, tät och mjuk lugg som ger en behaglig känsla under fötterna och bidrar till en inbjudande atmosfär i ditt hem. Vortex har ett unikt mönster som påminner om penseldrag som sveper i cirkelrörelser över mattans lätt melerade ljusa botten. Penseldragen, i jordnära toner av vitt, creme, linne och grått, flyter snyggt samman och skapar en harmonisk och dynamisk design. Detta gör mattan till en visuellt intressant och estetiskt tilltalande inredningsdetalj. Mattan är tillverkad av polypropylen, ett material känt för sin hållbarhet och lätta glans. Polypropylen är också lätt att rengöra och hålla fri från ludd och damm, vilket gör Vortex särskilt praktisk för dagligt bruk. De korta fibrerna i mattan gör att smuts inte tränger in lätt, vilket ytterligare underlättar underhåll och rengöring. Runt mattan löper en matchande langettering som ger en snygg och välgjord kantavslutning, vilket förstärker mattans övergripande kvalitetskänsla. Sammanfattningsvis är vår matta Vortex ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil, komfort och enkel underhåll. Med sitt konstnärliga mönster av cirkulära penseldrag, jordnära färgtoner och lättskötta polypropylenmaterial, erbjuder Vortex en vacker och funktionell matta.

Mattans speciella egenskaper

  • Modern design
  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
Rum där mattan passar: Vardagsrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  9 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor