Multi

Paint

Multifärgad wiltonmatta med kort, tät lugg i lättskött material. Point blir en härlig färgklick i hemmet och passar i allt från vardagsrum, sovrum och hall.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Paint är en maskinvävd matta som förvandlar golvet till ett färgstarkt konstverk. Den har ett fint mönster av rutor i olika storlekar och färger, där blå, grön, rost, gul, röd och vit samspelar på ett levande sätt. Varje ruta är inramad av en svart ytterkant som ger mönstret skarpa linjer och tydliga kontraster. Resultatet är en matta som verkligen är en färgklick för hemmet. Paint fungerar utmärkt som en iögonfallande inredningsdetalj och passar lika bra under soffbordet i vardagsrummet som i hallen då mattan även kommer som gångmatta. Dess härliga färgkombination gör att den fungerar som en tavla för ditt golv och tillför rummet energi och karaktär. Mattan har en kort skuren lugg och är maskinvävd i polypropylen, ett syntetmaterial som är känt för sin hållbarhet och lättskötthet. Polypropylen är lätt att rengöra och hålla fri från ludd och damm. De korta fibrerna gör att smuts inte tränger in lika lätt som på mattor med längre fibrer, vilket gör Paint motståndskraftig mot fläckar och mycket praktisk i dagligt bruk. Sammanfattningsvis är vår matta Paint ett utmärkt val för dem som vill addera en konstnärlig touch och en färgexplosion till sitt hem. Med sitt unika rutmönster och levande färger skapar denna matta en visuell effekt som förhöjer rummet, samtidigt som dess hållbara och lättskötta material gör den både funktionell och stilren.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Rutig
  • Modern design
  • Multifärgad
  • Kraftig
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Sovrum / Säng
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor