Multi

Super Square

Stilren matta med rutigt mönster i olika färger. Super Square har en kort, tät lugg som både är lättstädad och mjuk att gå på. Mattan kommer i många olika storlekar för att passa många utrymmen.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Super Square är en manifestation av modern stil och elegans. Med sitt unika mönster av olika rutor i olika storlekar och färger tar den med dig på en resa genom modern design och raffinerad smak. Mattan är tillverkad med högkvalitativ maskinvävd frize-teknik, vilket ger den en hållbar och slitstark kvalitet som håller länge. Dess mönster består av en beige bottenfärg, vilket ger en tidlös och neutral bas som passar in i vilket rum som helst. På denna botten har vi sedan röda och vita rutor med svarta streck, som skapar en intressant kontrast och ger mattan en modern och dynamisk känsla.

Detaljerna i mattan Super Square är noggrant utformade för att skapa en balanserad och harmonisk design. De olika rutorna och färgerna kompletterar varandra perfekt och skapar en visuell effekt som är både iögonfallande och stilfull. Utöver sin attraktiva design är mattan också praktisk och användarvänlig. Dess maskinvävda frize-kvalitet gör den lättskött och enkel att rengöra, vilket gör den till ett perfekt val för alla hemmiljöer. Oavsett om det är för att lägga till en touch av modern elegans i ditt vardagsrum eller för att skapa en harmonisk atmosfär i sovrummet, är vår matta Super Square det perfekta valet. Ge ditt hem en uppdaterad och sofistikerad look med denna fantastiska matta.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Kraftig
  • Kort och tät lugg
  • Rutig
  • Många storlekar
  • Finns som rund
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Sovrum / Säng
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor