Tisca - Ullmattor vävda i Europa

Vi har under många år sålt Tiscas fantistiska ullmattor i vår butik men än så länge så säljer vi dem inte på nätet. Om du är intresserad av dessa mattor så får du ringa oss så hjälper vi dig.

Det finns många ullmattor på marknaden men Tisca är något helt annat. Många av våra kunder säger till oss att de inte gillar ullmattor för att de är sträva och luddar men det beror enbart på kvaliteten på ullen. En fin ull är väldigt len, tål i princip vilka fläckar som helst och luddar inte. Priset på en ullmatta beror till 50% på vilken ullkvalitet det är i mattan och till 50% om mattan är vävd i Indien eller i Europa.

Vi på Nylanders älskar Tisca och har sålt dem i många år och vi har aldrig fått en reklamation men vi har kunder som är 100% nöjda.

En Berättelse om Tradition och Innovation

Tisca är ett anrikt företag med anor som sträcker sig över årtionden. Det grundades 1940 i Österrike och har sedan dess fokuserat på att skapa högkvalitativa textilprodukter. En av deras mest hyllade skapelser är ullmattor, en tradition som har förts vidare från generation till generation. Men det är inte bara tradition som genomsyrar Tisca, utan även innovation och strävan efter att förbättra kvaliteten på sina produkter.

Nya Zeelands Ull - En Naturlig Skatt

Grunden för Tisca's ullmattor är Nya Zeelands utsökta ull. Nya Zeeland är känt för att producera några av världens finaste ullfibrer. Denna ull är särskilt mjuk och tålig, vilket gör den idealisk för mattor av hög kvalitet. När Tisca upptäckte den fantastiska kvaliteten på Nya Zeelands ull, visste de att de hade hittat en viktig ingrediens för sina skapelser.

Hantverket bakom Tisca's Ullmattor

Att skapa en Tisca-ullmatta är en komplex process som kräver expertis, noggrannhet och tålamod. Varje matta vävs för hand av skickliga hantverkare i Österrike. De väljer noggrant ut färgerna och mönstren för varje matta och använder avancerade vävtekniker för att skapa en produkt av högsta kvalitet. Varje matta är unik och bär på en unik historia från dess skapande.

Kvalitet och Hållbarhet

Tisca's engagemang för kvalitet och hållbarhet är tydligt i deras ullmattor. De använder enbart de bästa materialen och tillverkningsprocesserna för att säkerställa att varje matta är tålig och lätt att underhålla. Nya Zeelands ull är naturligt resistent mot smuts och slitage, vilket gör mattorna enkla att rengöra och att hålla i gott skick under många år.

Besök vår butik utanför Borås

Tisca's ullmattor är mer än bara en yta att gå på; de är konstverk som berättar en historia om tradition, kvalitet och skicklighet. Genom att använda Nya Zeelands finaste ull och bevara hantverket i Österrike skapar Tisca unika produkter som är värda att beundra. Så, om du har möjligheten, besök vår butik utanför Borås och låt dig förföras av Tisca's magiska värld av ullmattor.