Blå

Disa

Disa är en helsvensk produkt, designad och tillverkad av Horredsmattan. Disa är vändbar och går att tvätta i maskin likt alla andra våra plastmattor. Snygg och praktisk matta som passar överallt.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Disa är som alla andra plastmattor vändbar och går att tvätta i maskin. Mattan är ett svenskt hantverk som ger en känsla av hög kvalitet.

Som alla andra plastmattor så går Disa att använda på båda sidor och ser olika ut på fram och baksida vilket gör att du får två mattor till priset av en.

Eftersom plastmattan går att tvätta i maskin så lämpar den sig utmärkt i köket framför diskbänken men blir mer och mer populär som hallmatta eller i tvättstugan.

Plastmattor går även att använda utomhus på balkong och altan då mattan tål fukt.

Mattans speciella egenskaper

  • Svensktillverkad
  • Maskintvätt 30 grader
  • Olika färg fram och bak
  • Slitstark
  • Tunn
  • Vändbar matta
  • Hög kvalité
Rum där mattan passar: Kök, Hall
Matta från: Horredsmattan
Tvättråd:  Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Material:  Mjuk plast utan ftalater
Totalhöjd:  5 mm
Vikt:  1400 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Plastmattor

Svea
Svea

Svea är en svensktillverkad plastmatta i mixedkvalité, dvs ett bomullsgarn har blandats med plasten för att göra mattan mjukare och skönare än en matta i 100% p...

14 storlekar / 6 färger
fr. 745 kr
Solo
Solo

Solo är en enfärgad plastmatta utan mönster tillverkad av Horredsmattan. Den vita varpen i mattan lyser igenom och ger mattan liv. Solo är den populäraste plast...

fr. 320 kr
Alfie
Alfie

Alfie är en sobert mönstrad matta med modern känsla. Mattan har fält med 4 olika mönster som gör den mycket intressant att vila ögonen på. Denna matta komme...

fr. 320 kr
Dalahäst
Dalahäst

Plastmatta i ett klassiskt mönster med Dalahästar.

fr. 370 kr