Svart

Filmer

Kitchen

Plastmattan Kitchen från Horredsmattan är till för dig som vill ha en lättstädad och tålig matta framför diskbänken som både skyddar golvet och samtidigt är riktig snygg. Går att tvätta i maskin.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Kitchen är en matta för det moderna köket och passar utmärkt framför diskbänken. Genom att mattan är vävd i 100% mjuk och skön plast så är den både skön att stå på samtidigt som den är enormt tålig och lättskött.

Mattan skyddar golvet samtidigt som den enkelt kan tvättas i maskin när mattan blivit allt för smutsig. Det mesta av spill går att torka bort med trasa.

De flesta plastmattor går att använda på båda sidor men Kitchen är en av få där det inte går eftersom ordet blir spegelvänt på baksidan.

Ordet Kitchen repeteras på mattan, en lång matta har alltså ordet skrivet flera gånger.

Mattan har svetsade kortsidor, för dig som inte gillar fransar på en matta.

Bilderna på mattan är fotograferade i storleken 70 x 200 cm. Storleken 70 x 150 cm har bara ordet Kithcen en gång.

Mattans speciella egenskaper

  • Modern design
  • Hög kvalité
  • Lättstädad
  • Maskintvätt 30 grader
  • Slitstark
  • Slät ovansida
  • Svensktillverkad
  • Tunn
Rum där mattan passar: Kök
Matta från: Horredsmattan
Tvättråd:  Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Material:  Mjuk plast utan ftalater
Totalhöjd:  5 mm
Golvvärme:  Går att lägga på golvvärme
Vikt:  1400 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Plastmattor

Svea
Svea

Svea är en svensktillverkad plastmatta i mixedkvalité, dvs ett bomullsgarn har blandats med plasten för att göra mattan mjukare och skönare än en matta i 100% p...

14 storlekar / 6 färger
fr. 745 kr
Solo
Solo

Solo är en enfärgad plastmatta utan mönster tillverkad av Horredsmattan. Den vita varpen i mattan lyser igenom och ger mattan liv. Solo är den populäraste plast...

fr. 320 kr
Alfie
Alfie

Alfie är en sobert mönstrad matta med modern känsla. Mattan har fält med 4 olika mönster som gör den mycket intressant att vila ögonen på. Denna matta komme...

fr. 320 kr
Dalahäst
Dalahäst

Plastmatta i ett klassiskt mönster med Dalahästar.

fr. 370 kr