Multi

Tropical

Färgglad barnmatta med djungelmotiv. Tropical är en lekfull matta som samtidigt bidrar med en härlig inredningsdetalj till barnrummet.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Tropical är inte bara en vanlig matta – den är en inbjudan till en exotisk värld av äventyr och lek. Med sin gröna bottenfärg och svarta langettering på långsidorna får den genast ett tropiskt och stilfullt utseende.

Vad som verkligen gör mattan till något speciellt är dess lekfulla design. Hela ytan är prydd med en mängd olika exotiska djur, som utstrålar glädje och livfullhet i en mängd olika färger. Från eleganta papegojor till lekfulla apor, varje djur har sin egen plats på mattan och bidrar till att skapa en atmosfär av vildmarkens frodighet och skönhet.

Inte nog med djuren – mattan omges också av grönskande träd och buskar, vilket ger en känsla av att vara mitt i den tropiska naturen. Det är som att ha en liten bit av djungeln direkt i ditt hem, redo att utforskas och upptäckas varje dag.

Tropical-mattan är tillverkad med maskinvävningsteknik och använder carvingteknik för att skapa utskärningar som framhäver detaljer och ger en mer realistisk och dimensionell effekt. Detta gör varje djur och växt på mattan ännu mer levande och fängslande.

Ge ditt barn möjligheten att upptäcka den spännande världen av den tropiska naturen, rätt från komforten av ditt eget hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Djur
  • Mjuk
  • Växter
  • Multifärgad
  • Kort och tät lugg
  • Lättstädad
  • Kraftig
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor