Grön

Safari Road

Lekfull barnmatta med djur och bilar. Mattan är snäll mot miljön och går att tvätta i maskin!

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår barnmatta "Safari Road Grön" är den perfekta tillskottet till barnrummet, kombinerar både stil och funktionalitet på ett fantastiskt sätt. Denna matta är speciellt utformad för att skapa en rolig och inbjudande miljö för barnen samtidigt som den är lätt att sköta och miljövänlig.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos denna matta är dess tvättbarhet. Med möjligheten att enkelt tvätta den i maskin vid 30 grader, behåller mattan sin fräschör och hållbarhet över tid. Detta gör den till en praktisk lösning för barnfamiljer där smuts och fläckar är en del av vardagen.

Vidare är "Safari Road Grön"-mattan certifierad enligt den prestigefyllda Oeko-Tex Standard 100, vilket betyder att den uppfyller stränga krav på hållbarhet och miljövänlighet. Detta ger föräldrar extra trygghet när det gäller produktsäkerhet och hälsoskydd för deras barn.

Designen av denna matta är både fantasifull och pedagogisk. Med en bottenfärg i en vacker olivgrön nyans och ett mönster som tar barnet på en virtuell safari genom savannen, passerar man giraffer, lejon och elefanter längs vägen. Denna inspirerande design stimulerar barnens fantasi och uppmuntrar till lekfullt lärande.

För att säkerställa säkerheten och stabiliteten har "Safari Road Grön"-mattan en gelbacksida som säkerställer att den ligger stadigt på golvet och förhindrar att den glider runt. Detta gör den också halksäker och minskar risken för olyckor.

Sammanfattningsvis är vår barnmatta "Safari Road Grön" en utmärkt kombination av funktionalitet, hållbarhet och stil. Med dess tvättbara egenskaper, miljöcertifiering och inspirerande design är den ett perfekt val för alla barnrum där lek och lärande är i fokus.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Djur
  • Bilar
  • Maskintvätt 30 grader
  • Halksäker
  • Stadig på golvet
  • Lättstädad
Rum där mattan passar: Barnrum
Matta från: Interiören
Tvättråd:  Maskintvätt 30°. Välj ett skonsamt program. Tvättas i milt tvättmedel eller endast vatten. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Tvätta aldrig en matta i maskin som väger mer än vad maskinen klarar.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Gelback
Totalhöjd:  5 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor