Beige-Grå

Sahara

Mjuk barnmatta med djur från savannen. Mattan är mjuk och härlig för barnet att sitta och leka på samtidigt som den blir en fin inredningsdetalj i barnrummet.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår barnmatta Sahara är en maskinvävd matta som tar med barnen på ett spännande äventyr till savannen. Med sitt charmiga rutmönster och dekorativa djurmotiv, inklusive giraffer, elefanter och zebror, skapar denna matta en levande och engagerande lekyta. Sahara-mattan går i ljusa cremefärgade toner med inslag av grått och nougat, vilket ger den en varm och inbjudande känsla. Dessa mjuka färger passar utmärkt i både små och stora rum, och skapar en harmonisk och lugnande atmosfär. Denna matta är tillverkad med carvingteknik, vilket innebär att den har utskärningar som framhäver färger och detaljer på ett imponerande sätt. Detta ger en taktil och visuellt intressant yta som barnen kommer att älska att utforska. Carvingtekniken gör att motiven verkligen kommer till liv och ger en tredimensionell effekt. Sahara är inte bara estetiskt tilltalande utan också praktisk och funktionell. Den är designad för att tåla lek och bus, vilket gör den till ett hållbart val för barnens lekområden. Dess högkvalitativa material och robusta konstruktion säkerställer att den håller länge och är lätt att underhålla. Sammanfattningsvis är vår barnmatta Sahara ett utmärkt val för föräldrar som vill kombinera fin inredning och funktionalitet i barnens rum. Den erbjuder en inspirerande och trygg miljö för barnens lek och äventyr, samtidigt som den är hållbar och lätt att sköta om.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Kraftig
  • Rutig
  • Djur
  • Zebra
  • Prickig
  • Zick zack
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor