Röd

Canvas

Modern wiltonmatta med modern rutmönster. Mattans mjuka lugg är kort och tät vilket gör mattan både härlig att gå på och samtidigt lätt att sköta.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Canvas är en stilfull wiltonmatta som kombinerar komfort och elegans med praktisk funktionalitet. Mattan har en kort skuren, tät och mjuk lugg som ger en behaglig känsla under fötterna. På dess lätt melerade botten breder ett abstrakt rutmönster ut sig i jordnära toner som linne, taupe, grå och vit, med ett härligt inslag av klarröda partier som ger en färgklick och livfullhet till designen. Canvas är tillverkad av polypropylen, ett material som är känt för sin lätt glansiga yta och hållbarhet. Runt mattan löper en matchande langettering som ger en snygg och välgjord kantavslutning. De korta fibrerna i mattan gör att smuts inte tränger in lätt, vilket gör den mycket enkel att rengöra och underhålla. Sammanfattningsvis är vår matta Canvas ett fantastiskt val för dem som vill ha en kombination av stil, komfort och lätt underhåll. Med sitt abstrakta rutmönster, jordnära färgtoner och klarröda inslag, samt sin hållbara och lättskötta design, erbjuder Canvas en vacker och funktionell lösning för ditt hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Kort och tät lugg
  • Mjuk
  • Rutig
  • Modern design
Rum där mattan passar: Vardagsrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  9 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor