Multi

Samarkand

Samarkand är en förtrollande handknuten matta i högkvalitativ ull som pryds av ett sublimt rutigt mönster i rika och djupa färger.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Samarkand är en förtrollande handknuten matta i högkvalitativ ull som pryds av ett sublimt rutigt mönster i rika och djupa färger. Varje detalj av denna matta är noggrant skapad för att ge ditt hem en unik och personlig atmosfär. De varma och mustiga tonerna skapar en levande och färgstark karaktär, vilket gör Samarkand till mycket mer än bara en matta - det blir en konstnärlig och stilfullt uttrycksfull del av ditt hem.

Samarkand är inte bara en matta för ett specifikt rum, utan den har förmågan att förvandla och lyfta atmosfären i olika delar av ditt hem. Oavsett om den placeras i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen kommer dess närvaro att vara förförisk och oemotståndlig. Den handknutna kvaliteten av ull ger inte bara en lyxig känsla under fötterna utan säkerställer också att mattan är robust och hållbar över tid.

Den rika färgskalan och det omsorgsfullt konstruerade mönstret gör Samarkand till en tidlös skatt som kommer att glädja och inspirera generationer. Investera i en matta som inte bara kompletterar din inredning utan också blir en berättelse i sig själv. Samarkand - för dem som värdesätter kvalitet, konstnärlighet och långvarig skönhet i varje detalj av sitt hem.

Ju större matta ju större rutor, rutorna blir alltså inte fler utan växer och blir större.

Mattans speciella egenskaper

  • Tät lugg
  • Lättstädad
  • Hög kvalité
  • Rutig
  • Slitstark
  • Smutsavvisande
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum
Matta från: TL-Trading
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet och ta bort fläckar omedelbart. Eftersom ullen innehåller fett så får mattan ett naturligt skydd som stöter bort smuts och fläckar. De flesta fläckar brukar gå att suga upp med en fuktig trasa så länge fläcken inte har torkat in. För tvätt av hela mattan rekommenderas kemtvätt.
Material:  100% ull
Totalhöjd:  20 mm
Tillverkningssätt:  Handknuten

Andra populära
Ullmattor