Handvävd ullmatta med klassiskt gåsögamönster. Rosenfred finns i många olika färger och storlekar.

Rosenfred

Handvävd ullmatta med klassiskt gåsögamönster som aldrig går ur tiden. Ull är ett tåligt och naturligt smutsavvisande material vilket gör att du kan ha mattan i allt från hall, vardagsrum & matplats.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Rosenfred är en handvävd ullmatta med ett tidlöst gåsögamönster som pryder ditt hem med elegans och charm. Denna vackra matta är tillverkad av högkvalitativ ull, ett naturmaterial som inte bara är förnybart utan även ett av de mest hållbara materialen tillgängliga idag. Ullen har naturliga egenskaper som gör den smutsavvisande och enkel att rengöra, vilket garanterar att din matta behåller sin skönhet och fräschör över tid. Det är viktigt att notera att varje matta är handvävd, vilket innebär att små variationer i mönster och färg kan förekomma. Dessa unika egenskaper ger varje matta dess eget karaktäristiska utseende och charm.

Rosenfred-mattan är mångsidig och passar lika bra i hallen som under vardagsrumsbordet för att skapa en ombonad och inbjudande atmosfär i ditt hem. Vi är stolta över att informera att varje Rosenfred-matta tillverkas under rättvisa förhållanden och är märkt med Care & Fair-certifieringen. Care & Fair är en organisation som arbetar aktivt för att bekämpa barnarbete i Indien genom att förbättra levnadsvillkoren för familjer och genom att stödja utbildning och sjukvård. För mer information om Care & Fair och deras arbete, besök www.care-fair.org. Dessutom uppfyller Rosenfred-mattan kraven för EU:s miljödirektiv (Reach), vilket garanterar att inga hälsofarliga ämnen används i tillverkningsprocessen. På så sätt kan du känna dig trygg med att din matta inte bara är vacker och hållbar, utan också säker för dig och din familj samt miljön.

Mattans speciella egenskaper

  • Gåsöga
  • Klassisk design
  • Vändbar matta
  • Naturmaterial
  • Smutsavvisande
  • Lättstädad
  • Slitstark
  • Många färger
  • Många storlekar
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Matplats / Matsal
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet och ta bort fläckar omedelbart. Eftersom ullen innehåller fett så får mattan ett naturligt skydd som stöter bort smuts och fläckar. De flesta fläckar brukar gå att suga upp med en fuktig trasa så länge fläcken inte har torkat in. För tvätt av hela mattan rekommenderas kemtvätt.
Material:  100 % Ull
Baksida:  Vändbar
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Handvävd

Andra populära
Ullmattor