Vit/Multi

Gallery of Art Lines

Elegant ryamatta med abstrakt mönster. Mattan är fantastiskt mjuk att sätta fötterna på och det moderna mönstret har perfekta färgkombinationer som ger mattan ett spännande uttryck.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Gallery of Art Lines är en konstnärlig skapelse som ger ditt hem en touch av modern elegans. Denna maskinvävda matta är prydd med ett abstrakt mönster som fångar ögat och skapar en fascinerande visuell effekt. På den vita bottenfärgen slingrar sig en mörkt antracitgrå linje och skapar en spännande kontrast. De oregelbundna partierna av grön, terrakotta, mörklinne och antracit ger mattan en modern och dynamisk look, perfekt för att ge ditt hem en uppdaterad och stilfull känsla.

Tillverkad av 100% PP-material är mattan Gallery of Art Lines inte bara vacker utan även praktisk. PP-materialet gör mattan antistatisk och lättare att hålla ren än andra liknande mattor med annat material. Det mjuka och fluffiga garnet ger mattan en lyxig känsla och har ett lätt skimmer som ger den en elegant touch. Denna matta är enkel och stilfull att vila fötterna på och passar lätt in i många olika hemmiljöer. Oavsett om du vill skapa en ombonad atmosfär i vardagsrummet eller lägga till en touch av modernitet i sovrummet, är mattan Gallery of Art Lines det perfekta valet för att göra ditt golv till ett konstverk i sig själv. Utforska den moderna elegansen hos mattan Gallery of Art Lines och låt den bli ett samtalsämne och en prydnad i ditt hem. Ge dina golv liv och personlighet med denna fantastiska matta som är lika funktionell som den är vacker.

Mattans speciella egenskaper

  • Ryamatta
  • Lång och mjuk lugg
  • Modern design
  • Kraftig
  • Mjuk
Rum där mattan passar: Vardagsrum, Sovrum / Säng
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Jutebaksida
Totalhöjd:  20 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Ryamattor