Vit/Multi

Bohemian

Härlig ryamatta i bohemisk stil. Mattan har en lång, mjuk lugg som är antistatisk vilket underlättar rengöringen av mattan.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Bohemian är ett konstverk av färger och mönster som ger ditt hem en touch av bohemisk elegans. Den är tillverkad av 100% PP-material, vilket gör den antistatisk och enkel att hålla ren jämfört med andra liknande mattor med andra material. Bohemian är maskinvävd och pryds av ett mörkt antracitgrått kilim-mönster som skapar en vacker kontrast mot den vita bakgrunden. Färgglada romber i grönt, terrakotta, grått och ljust grått är prydligt utplacerade över mattan, vilket ger den en livlig och dynamisk karaktär. Det mjuka och fluffiga garnet ger mattan en subtil glans som ger den en elegant och stilfull look. Denna matta är inte bara vacker att se på utan också mycket bekväm att använda. Dess mjuka yta gör den perfekt att vila fötterna på, och dess stilrena design gör att den lätt passar in i många olika inredningsstilar. Sammanfattningsvis är vår matta Bohemianen fantastiskt vacker och praktisk inredningsdetalj för ditt hem. Med sitt färgstarka kilim-mönster, mjuka och eleganta yta samt enkel rengöring och underhåll, är den ett perfekt val för dem som söker både stil och funktionalitet i sin heminredning.

Mattans speciella egenskaper

  • Lång och mjuk lugg
  • Mjuk
  • Multifärgad
  • Stormönstrad
Rum där mattan passar: Vardagsrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  20 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Ryamattor