Vit/Multi

Gallery of Art Circle

Fantastisk ryamatta med modern och elegant mönster. Mattan ger en känsla av lyx och är fantastiskt mjuk att sätta fötterna på.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Gallery of Art Circle är en konstnärlig skapelse som ger ditt hem en touch av modern elegans. Denna ryamatta är prydd med ett abstrakt och oregelbundet cirkelmönster som fångar ögat och skapar en fascinerande visuell effekt. Den vita bottenfärgen på mattan bildar en perfekt bakgrund för de livliga cirklarna i terrakotta, creme, grönt och grått, vilka är noggrant utvalda för att skapa en harmonisk och attraktiv kombination. Varje färg är snyggt matchad för att skapa en enhetlig och balanserad design.

Tillverkad av 100% PP-material är mattan Gallery of Art Circle inte bara vacker utan även praktisk. PP-materialet gör mattan antistatisk och lättare att hålla ren än andra liknande mattor med annat material. Det mjuka och fluffiga garnet ger mattan en lyxig känsla och har ett lätt skimmer som ger den en elegant touch. Denna matta är enkel och stilfull att vila fötterna på och passar lätt in i många olika hemmiljöer. Oavsett om du vill skapa en ombonad atmosfär i vardagsrummet eller lägga till en touch av färg och stil i sovrummet, är mattan Gallery of Art Circle det perfekta valet för att göra ditt golv till ett konstverk i sig själv. Utforska den abstrakta skönheten hos mattan Gallery of Art Circle och låt den bli ett samtalsämne och en prydnad i ditt hem. Ge dina golv liv och personlighet med denna fantastiska matta som är lika funktionell som den är vacker.

Mattans speciella egenskaper

  • Lång och mjuk lugg
  • Mjuk
  • Kraftig
  • Cirklar
  • Modern design
  • Ryamatta
Rum där mattan passar: Vardagsrum, Sovrum / Säng
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  20 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Ryamattor