Handknuten matta Palett Strehög Handknuten matta Palett Strehög Handknuten matta Palett Strehög Handknuten matta Palett Strehög Handknuten matta Palett Strehög Handknuten matta Palett Strehög Handknuten matta Palett Strehög Handknuten matta Palett Strehög
Handknuten matta Palett
fr. 660 kr

Palett - Handknuten matta

Rutig handknuten matta i en härlig blandning av färger. Eftersom Palett är ett handarbete är varje matta unik och det kan finns små skillnader från matta till matta.

Färg: Multi
Att betala: -
Delbetala från 38 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Rutig handknuten ullmatta i en härlig blandning av färger. Eftersom Palett är ett handarbete är varje matta unik och det kan finns små skillnader från matta till matta. Känslan av en handknuten ullmatta är exklusiv och färgerna späder på denna känsla av kvalitet.
Antal knutar i Palett:
30-32 knots per square inch

De större storlekarna behöver skickas med Hemleverans (till privatpersoner) då den överskrider postens maxmått/vikt på MyPack. Alternativt Företagspaket för leverans till företaget.

Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Matplats / Matsal, Sovrum / Säng
Matta från: Strehög
Tillverkningssätt: Handknuten
Material: 100% ull
Lugghöjd: ca 1.5 cm
Tvättråd: Dammsug mattan regelbundet. Fläckar tas bort med en ren trasa med ljummet vatten och milt diskmedel,när mattan har behov av att tvättas helt .rekommenderas fackmannamässig plantvätt.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Handknutna mattor