Beige

Kairo

Gångmatta på metervara perfekt för hallen. Kairo är en lite grövre gångmatta som är betydligt skönare att gå på än många andra varianter. Undersidan är gummerad vilket gör mattan halksäker.

Välj en färg

Välj bredd

Längd

Ange längden du önskar, i centimeter

cm

Sydda kanter

Vill du att vi syr / langetterar kortsidorna på mattan?

Att betala: -

Beskrivning

Kairo gångmatta erbjuder en tidlös elegans med sitt stilrena mönster av oregelbundna ränder. Den finns tillgänglig i fyra distinkta färgställningar, vilket ger dig möjligheten att välja den som bäst passar din personliga stil och inredning. Oavsett om du föredrar en subtil neutral nyans eller en djärvare färg som står ut, kommer Kairo att skapa ett behagligt och välkomnande intryck i ditt hem.

Vad som särskiljer Kairo från andra gångmattor är att mattan är tillverkad i en lite grövre kvalitet än genomsnittet, ger Kairo en ojämförlig känsla av mjukhet under dina fötter när du promenerar över den. Mattan är 80 cm bred och erbjuds på metervara vilket ger dig flexibilitet att skräddarsy den exakt efter ditt utrymme.

Förutom dess estetiska och komfortmässiga fördelar är Kairo också utformad med praktisk användning i åtanke. Den gummerade undersidan säkerställer att mattan förblir stadigt på plats, vilket minskar risken för att den ska glida på golvet. Detta gör Kairo till ett säkert och pålitligt val för alla hemmiljöer.

Mattans speciella egenskaper

  • Gummerad undersida
  • Halksäker
  • Randig
  • Måttbeställd
  • Lättstädad
  • Modern design
Rum där mattan passar: Hall
Matta från: TL-Trading
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Gummi
Totalhöjd:  8 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Gångmattor - metervara