Creme

Elma

Enfärgad bomullsmatta med böljande mönster och dekorativa fransar på kortsidorna. Mattan ger ett elegant intryck och passar på de flesta platser i hemmet.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Elma är en serie handvävda bomullsmattor som utstrålar elegans och karaktär. Med sin unika "high and low" teknik blir mönstren på dessa mattor tydligt framträdande. Likt eleganta tuftade mjuka vågor sveper de olika mönstren i partier över mattorna, vilket ger dem ett härligt liv och dynamik. Kortsidorna pryds av en tjusig fransrad som ger en perfekt avrundning och en extra touch av stil. Elma-mattorna är dekorativa och kan placeras i vilket rum som helst för att ge en extra dimension av charm och komfort. De skapar en mysig och ombonad känsla varhelst du väljer att placera dem. Vävd i 100% bomull är Elma både slitstark och mjuk att gå på, vilket gör den till ett praktiskt och behagligt inslag i ditt hem. Eftersom varje matta är handvävd kan mönster och färger variera något, vilket gör varje matta unik. För att mattan ska ligga stadigt på plats rekommenderas det att använda någon form av antihalk-skydd under mattan. Sammanfattningsvis är Elma-mattorna ett utmärkt val för dig som vill ha en dekorativ och bekväm matta med mycket karaktär. Deras eleganta design och högkvalitativa hantverk gör dem till ett vackert och hållbart tillskott i ditt hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Modern design
  • Tunn
  • Fransar
  • Omönstrad / enfärgad
  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
Rum där mattan passar: Vardagsrum, Matplats / Matsal
Tvättråd:  Blöt mattan i ljummet vatten blandat med ett milt tvättmedel, skrubba mattan på båda sidor med en mjuk borste. Låt mattan torka på en plan yta och inte i direkt solljus då det kan bleka mattan en aning.
Material:  Bomull
Totalhöjd:  20 mm
Tillverkningssätt:  Handvävd

Andra populära
Bomullsmattor