Skärhamn

Randig färgglad omullsmatta tillverkad i ett garn (Ej trasor). Mattan har fransar och går att använda på båda sidor. Tunn matta som är lätt att ta ut och skaka.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Färgsprakande garnmatta i ren bomull. Mattan är vävd i ett randigt mönster med pigga nyanser av gul, grön, blå, lila, orange, och röd i breda ränder samt smalare ränder i ljusgrått. Varpen är naturvit och syns i franskanten längs med mattans kortsidor.

Skärhamn blir en riktig energikick för hemmet och piggar upp vilken miljö som helst. Fin att placera i köket, hallen, sommarstugan eller varför inte i barnrummet. En traditionell garnmatta med en modern twist.

Mattor med många olika färger som Skärhamn är lätta att placera i ett hem då det finns många färger att plocka upp i dukar, kuddar och gardiner, du låser dig alltså inte till en enda färg.

Ränderna är smalare på de mindre storlekarna och blir bredare ju längre mattan blir.

Mattans speciella egenskaper

  • Bomullsgarn
  • Fransar
  • Vändbar matta
  • multifärgad
  • Randig
Rum där mattan passar: Kök, Hall, Matplats / Matsal
Matta från: InHouse Group
Tvättråd:  Rekommendationen för trasmattor och garnmattor är handtvätt, detta på grund av att garnet/trasorna kan färga av sig. Många trasmattor går troligtvis att tvätta i maskin men det är tyvärr inget vi kan lova. Att tänka på är ocskå att trasmattor blir tunga i maskin och kan skada maskinen.
Material:  Bomull
Totalhöjd:  6 mm
Tillverkningssätt:  Handvävd

Andra populära Bomullsmattor

Alltid nöjd när jag handlar här.

Vivian

Fina mattor och fantastisk personal.

Agneta