Grå

Universum

Lekfull och pedagogisk matta till barnrummet. Här har barnet möjligheten att lära sig om rymden. Dessutom är mattan mycket lättstädad och går till och med att tvätta i maskin.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Upptäck Rymden med Vår Matta Universeum. Vår matta Universeum är mer än bara en vanlig matta - den är en biljett till oändliga galaktiska äventyr och utforskningar. Med sitt lekfulla och färgglada solsystemmotiv tar den med dig på en resa genom rymdens ofattbara skönhet och mystik, direkt från ditt eget hem. På denna matta är vårt solsystem omgjort till en lekfull och livlig plats. Varje planet är representerad i levande färger, från den blåaktiga jorden till den röda Mars och den ringade Saturnus. Tillsammans med några stjärnor och andra färgsprakande rymdfarkoster blir mattan en plats för lek, bus och lärande för barn i alla åldrar. Mattan Universeum är perfekt för att uppmuntra barnens fantasi och nyfikenhet om rymden. Genom att peka på planeterna, prata om deras egenskaper och utforska rymdens mysterier blir leken både pedagogisk och spännande. Det är som att ge barnen en interaktiv lektion om vårt solsystem, rakt på golvet i deras eget rum.

Förutom att vara pedagogisk är mattan också praktisk och användarvänlig. Den är tvättbar och enkel att rengöra, vilket gör den till ett perfekt val för barnrummet. Dess tunna och lätta konstruktion gör den enkel att hantera, medan gelbaksidan ser till att den ligger stadigt på plats, även under de mest intensiva lekstunderna. Oavsett om det är för att lägga till en touch av rymdens magi i ditt barns rum eller för att ge dem en inspirerande plats att utforska och leka på, är vår matta Universeum det perfekta valet. Ge dina barn möjligheten att resa till galaxernas yttersta gränser, rätt från komforten av deras eget hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Tunn
  • Gummerad undersida
  • Halksäker
  • Stadig på golvet
  • Multifärgad
  • Maskintvätt 30 grader
  • Går att tvätta
  • Många storlekar
  • Finns som rund
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Maskintvätt 30°. Välj ett skonsamt program. Tvättas i milt tvättmedel eller endast vatten. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Tvätta aldrig en matta i maskin som väger mer än vad maskinen klarar.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Gelback
Totalhöjd:  5 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor