Rosa

Stella

Mjuk och härlig barnmatta i pastellfärger. Mattan har ett rutigt mönster dekorerat med både hjärtan, stjärnor och prickar.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår barnmatta Stella är en vacker och inspirerande matta som ger barnens rum en stilfull och lekfull atmosfär. Med sin maskinvävda design kombinerar mattan vita och gråa toner med en stark accentfärg, som finns i antingen blå eller rosa. Denna färgkombination ger rummet en modern och livfull känsla. Stella har en grå langettering på långsidorna, vilket ger den en elegant och hållbar kantavslutning. Mattan är dekorerad med ett charmigt rutmönster som pryds av stjärnor och hjärtan, vilket gör den till en visuellt tilltalande och fantasifull yta för barnens lek och avkoppling. Mattan är tillverkad med carvingteknik, vilket innebär att den har utskärningar som gör detaljerna mer framträdande och skapar en tredimensionell effekt. Detta gör att stjärnorna och hjärtana verkligen kommer till liv och ger en taktil och engagerande yta för barnen att utforska. Stella är inte bara estetiskt tilltalande utan också praktisk och funktionell. Den är perfekt för både små och stora rum, och dess robusta design gör den hållbar och lätt att underhålla. Den högkvalitativa maskinvävningen säkerställer att mattan tål daglig användning och behåller sitt utseende över tid. Sammanfattningsvis är vår barnmatta Stella ett utmärkt val för föräldrar som vill kombinera stil och funktion i barnens rum. Den erbjuder en inspirerande och trygg miljö för barnens lek och äventyr, samtidigt som den är hållbar och lätt att sköta om. Med sina livfulla färger och charmiga mönster är Stella ett fantastiskt tillskott till vilket barnrum som helst.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Rutig
  • Prickig
  • Stjärnor
  • Många storlekar
  • Finns som rund
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor