Beige

Savannen

Mjuk och härlig matta med djur från savannen. Mattan är lekfull för ditt barn samtidigt som den blir en fin detalj i barnrummet.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Savannen är inte bara en vanlig matta - den är en biljett till den fascinerande världen av savannens djurliv och äventyr. Med sina ljusa creme toner och inslag av grått, gult och nougat skapar den en lugn och harmonisk atmosfär som passar perfekt in i vilket barnrum som helst. På denna matta möts du av flera olika djur som kallar savannen sitt hem. Från den eleganta giraffen med sin långa hals och vackra mönster till den mäktiga elefanten med sina kraftfulla betar, är det som att få en glimt av savannens skönhet direkt under dina fötter. Dessutom finns även den luriga krokodilen som simmar stilla i vattnet och bidrar till att skapa en spännande atmosfär av äventyr. För att förstärka djurens färger och detaljer är mattan Savannen tillverkad med carvingteknik. Det innebär att den har utskärningar som gör färger och detaljer mer framträdande och ger en större visuell effekt. Varje djur blir på så sätt mer levande och engagerande för barnen att utforska och leka med.

Mattan Savannen är också praktisk och användarvänlig. Tillverkad med maskinvävningsteknik är den hållbar och enkel att rengöra. Dess mjuka yta ger en bekväm plats för barn att leka på, medan den stadiga baksidan ser till att mattan ligger säkert på plats. Oavsett om det är för att lägga till en touch av savannens magi i ditt barns rum eller för att skapa en inspirerande lekplats för äventyrslystna små, är vår matta Savannen det perfekta valet. Ge dina barn möjligheten att utforska den fantastiska världen av savannen, rätt från komforten av sitt eget hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Lättstädad
  • Djur
  • Stormönstrad
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor