Svart

Rymden

Mjuk barnmatta i lättstädat material. Mattan har ett färgglatt rymdmotiv med olika planeter som uppmuntrar till både lek och lärande.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår barnmatta Rymden är en fascinerande och äventyrlig matta som tar barnen med på en resa genom universum. Med en svart bottenfärg och svart langettering på långsidorna, skapar mattan en dramatisk och stämningsfull bakgrund för de färgglada motiven. Den är dekorerad med planeter och rymdfarkoster i olika härliga färger, omgivna av stjärnor och stjärnfall. Rymden är maskinvävd och tillverkad med carvingteknik, vilket innebär att den har utskärningar som gör detaljerna mer framträdande och ger en tredimensionell känsla. Detta gör mattan inte bara visuellt spännande utan också taktilt intressant för barnen att utforska. Denna matta är idealisk för lek, bus och lärande, och den passar perfekt i både små och stora rum. Dess robusta design och högkvalitativa material gör Rymden till ett hållbart och praktiskt val för barnens lekområden. Mattans fantasifulla och inspirerande motiv uppmuntrar till kreativitet och nyfikenhet hos barnen. Sammanfattningsvis är vår barnmatta Rymden ett utmärkt val för föräldrar som vill skapa en inspirerande och lekfull miljö i barnens rum. Den erbjuder en trygg och engagerande plats för barnens lek och upptäckter, samtidigt som den är hållbar och lätt att underhålla.

Mattans speciella egenskaper

  • Kraftig
  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Multifärgad
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor