Grå

Lejonkungen

Underbar matta till barnrummet. Mattan går att tvätta i maskin och har en gummerad undersida som säkerställer att mattan ligger på plats och gör mattan halksäker.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Lejonkungen är inte bara en vanlig matta - den är en hyllning till kunglighet och styrka. Med sitt imponerande motiv av ett ståtligt lejon med krona tar den med dig på en resa till djungelns hjärta, där majestätet och harmonin regerar. På en ljust grå botten, som ger en känsla av lugn och elegans, står det ståtliga lejonet i centrum av uppmärksamheten. Med dess krona som symboliserar dess kungliga ställning strålar det fram som en verklig kung i sin egen rätt. Den harmoniska färgskalan ger mattan en tidlös och sofistikerad känsla som passar perfekt in i vilket rum som helst. För att förstärka kunglighetens aura är mattan omgiven av dekorativt utplacerade stjärnor som ger kungen extra glans och glädje. Det är som att ha en bit av den afrikanska natten direkt under dina fötter, redo att ge dig en känsla av äventyr och mysterium.

Lejonkungen-mattan är inte bara vacker, den är också praktisk och användarvänlig. Tunn och enkel att hantera, utan kanter att snubbla på, är den perfekt för både barn och vuxna. Gelbaksidan ser till att mattan ligger tryggt på plats, vilket ger en säker och bekväm yta för alla att njuta av. Och om olyckan skulle vara framme är det ingen orsak till oro - mattan Lejonkungen är helt tvättbar i maskin, vilket gör den enkel att hålla ren och fräsch under lång tid framöver.

Mattans speciella egenskaper

  • Djur
  • Lättstädad
  • Maskintvätt 30 grader
  • Går att tvätta
  • Gummerad undersida
  • Halksäker
  • Stadig på golvet
  • Finns som rund
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Maskintvätt 30°. Välj ett skonsamt program. Tvättas i milt tvättmedel eller endast vatten. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Tvätta aldrig en matta i maskin som väger mer än vad maskinen klarar.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Gelback
Totalhöjd:  5 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor