Rosa

Enhörningen

Sagolik barnmatta med enhörning, regnbågar och sagoslott. Mattan har en kort, mjuk lugg som gör mattan mjuk och härlig för barnet att sitta och leka på.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Enhörningen är inte bara en vanlig matta – den är en portal till en förtrollad värld av fantasi och äventyr. Med sin rosa bottenfärg och matchande langettering på långsidorna utstrålar den en aura av charm och skönhet som omedelbart fångar ögat. Det som verkligen gör denna matta till något speciellt är dess underbara design. Mitt på mattans yta står en majestätisk vit enhörning tillsammans med en magisk regnbåge som sträcker sig över himlen i fina pastellfärger. Bakom enhörningen reser sig ett vackert slott, och tillsammans skapar de en känsla av en värld bortom våra drömmar.

Mattan Enhörningen är tillverkad med maskinvävningsteknik och använder carvingteknik för att skapa utskärningar som framhäver detaljer och ger en mer realistisk och dimensionell effekt. Detaljerna i enhörningens man, slottets torn och regnbågens färgskiftningar blir mer levande och fascinerande. Denna matta är inte bara en dekorativ prydnad – den är också en plats för fantasifulla äventyr och lek. Med sin mjuka yta är den perfekt för barn att sitta och drömma på, eller för att skapa sina egna berättelser och äventyr.

Mattans speciella egenskaper

  • Djur
  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Lättstädad
  • Stjärnor
  • Multifärgad
  • Kraftig
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor