Grå

Construction

Mjuk matta med byggfordon som till exempel grävmaskin. Construction bjuder in till lek samtidigt som mattan blir en fin inredningsdetalj i barnrummet.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Construction-mattan är skapad med carvingteknik, vilket innebär att den har utskärningar som gör detaljerna mer framträdande och ger en tredimensionell effekt. Detta skapar en taktil och visuellt intressant yta som barnen kommer att älska att utforska. Mattan har en grå langettering på långsidorna, vilket ger den en snygg och hållbar kantavslutning. Denna detalj bidrar också till mattans robusthet, vilket gör den till ett praktiskt val för barnens lekutrymmen. Construction är inte bara en rolig och engagerande lekyta, utan också ett verktyg för lärande. Barnen kan utforska olika typer av byggfordon och låta fantasin flöda när de skapar sina egna byggprojekt och scenarier. Sammanfattningsvis är vår barnmatta Construction ett utmärkt val för föräldrar som vill kombinera lek, lärande och estetik. Den erbjuder en inspirerande miljö där barnen kan leka och utvecklas samtidigt som den är praktisk och lätt att underhålla.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Bilar
  • Kort och tät lugg
  • Kraftig
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor