Elegant matta med subtilt mönster. Mattan kommer i många olika storlekar för att passa flera stilar och behov.

Tieste

Elegant matta med subtilt mönster i en lyxig, cremevit färg. Mattan kommer i många olika storlekar för att passa olika smaker och behov.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Tieste är en elegant och stilren matta som tillför en lugn och behaglig atmosfär till ditt hem. Med sin cremevita bottenfärg och ett subtilt mönster av halvcirklar i samma ton, skapar Tieste en harmonisk och sofistikerad look. Mattan har en lätt glans som ytterligare förhöjer dess estetiska intryck. Tieste är vävd med en high/low-effekt, vilket innebär att mattan har olika lugghöjder som gör mönstret mer framträdande och effektfullt. Denna teknik skapar en taktil och visuell dimension som gör att mönstret verkligen kommer till liv och ger rummet en extra touch av elegans. Mattan är mycket mjuk och bekväm, vilket gör den perfekt för både sovrum och vardagsrum. Dess olika storlekar och stilrena design gör att den passar lika bra under soffan som vid sängen, och den kan enkelt integreras i olika inredningsstilar. Sammanfattningsvis är vår matta Tieste ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil, komfort och subtil elegans. Med sitt lugna mönster, high/low-effekt och mjuka känsla, erbjuder Tieste en estetiskt tilltalande och funktionell lösning för hemmets alla rum.

Mattans speciella egenskaper

  • Kort och tät lugg
  • Mjuk
  • Modern design
  • Omönstrad / enfärgad
  • Många storlekar
  • Finns som rund
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Sovrum / Säng
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  70 % Polypropylen, 30 % Polyester
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor