Multi

Marshall

Färgstark wiltonmatta i härliga retrofärger. Mattan kommer i många olika storlekar för att passa de flesta utrymmen.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Marshall är en hyllning till vintagestilen med sitt snygga rutmönster och unika färgkombinationer. Genom att blanda färgerna orange, röd, vit och olika toner av grått och svart skapar den en retrokänsla som genast fångar ögat. Det som verkligen gör mattan Marshall till något speciellt är dess detaljer som påminner om färgstänk, vilket ger den en autentisk och rustik vintagelook. Det är som att ha ett konstverk direkt på golvet som genast ger rummet karaktär och personlighet.

Mattan Marshall är tillverkad med kort skuren lugg och är maskinvävd i polypropylen, vilket är ett syntetmaterial känt för sin hållbarhet och lätta rengöringsegenskaper. Dess korta fibrer gör att smuts inte tränger in lika lätt som på mattor med längre fibrer och den har en hög resistens mot de flesta fläckar. Utöver sin attraktiva design är mattan också praktisk och användarvänlig. Den finns i både avlång, rund och rektangulär modell för att passa olika rum och behov. Oavsett om det är för att lägga till en touch av vintagecharm i ditt hem eller för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet, är vår matta Marshall det perfekta valet. Ge ditt hem en unik och stilfull touch med denna fantastiska matta.

Mattans speciella egenskaper

  • Kraftig
  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Rutig
  • Melerad
  • Många storlekar
  • Finns som rund
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Sovrum / Säng
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor