Natur

Grand Squares

Rutmönstrad wiltonmatta i neutral färgskala. Mattan har en kort, tätt lugg som både är mjuk att gå på och lätt att rengöra. Tack vare den neutrala färgskalan är mattan mycket lättplacerad.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Grand Squares är en elegant wiltonmatta som kombinerar sofistikerad design med praktisk funktionalitet. Denna matta har en kort skuren, tät och mjuk lugg, vilket ger en behaglig känsla under fötterna och bidrar till en bekväm och inbjudande atmosfär i ditt hem. Grand Squares har ett blockmönster som påminner om ett lapptäcke. Mjuka fält i olika grå nyanser vävs samman med ljusare block i naturliga toner, creme och linne, vilket skapar en harmonisk och balanserad design. Denna subtila färgpalett gör att mattan passar perfekt i många olika inredningsstilar och rum. Mattan är tillverkad av polypropylen, ett material som är känt för sin hållbarhet och lätta glans. Polypropylenens egenskaper gör att mattan är lätt att rengöra och underhålla, eftersom smuts inte tränger in lätt i de korta fibrerna. Runt hela mattan löper en matchande langettering som ger en snygg och välgjord kantavslutning. Detta bidrar till mattans övergripande elegans och förstärker dess kvalitetskänsla. Sammanfattningsvis är vår matta Grand Squares ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil och funktion. Med sitt vackra blockmönster, mjuka färgnyanser och praktiska material, erbjuder denna matta både estetisk tilltalande och enkel underhåll, vilket gör den till ett perfekt tillskott till ditt hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Rutig
  • Modern design
Rum där mattan passar: Vardagsrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor