Röd

Arches

Modern wiltonmatta som passar på många olika platser i hemmet. Mattan kommer i en mängd olika storlekar för att passa just ditt utrymme.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Arches är en elegant maskinvävd matta som kombinerar mjuka former och harmoniska toner med ett stilrent bågmönster. Mattan finns i två färgvarianter i vår kollektion: en med röda kontraster mot de grå tonerna och en annan där kontrasten går i olika nyanser av grått. Dessa detaljer ger en vacker och sofistikerad kontrast som framhäver mönstret och skapar en dynamisk visuellt effekt. Arches är tillverkad med carvingteknik, vilket innebär att den har utskärningar som gör färger och detaljer mer framträdande. Denna teknik skapar en tredimensionell känsla och ger mönstret ett djup och en textur som gör mattan extra intressant och taktil. Den stilrena designen och de mjuka formerna gör Arches till ett perfekt komplement i många olika inredningsstilar. Mattan passar utmärkt i både vardagsrum och sovrum, och den kan även vara ett snyggt inslag i hallen. Sammanfattningsvis är vår matta Arches ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil, komfort och visuellt intresse. Med sitt bågmönster, sina harmoniska färgtoner och detaljer som framhävs genom carvingteknik, erbjuder Arches en vacker och funktionell inredningsdetalj som berikar vilket rum som helst.

Mattans speciella egenskaper

  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Modern design
  • Många storlekar
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Sovrum / Säng
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  13 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Wiltonmattor