Bild på mattan Halkskydd Struktur

Halkskydd Struktur

Ett halkskydd som kan läggas under vilken matta som helst för att den skall ligga stadigt på golvet. Finns på metervara. Andas, tål golvvärme.

Välj en färg

Välj bredd

Längd

Ange längden du önskar, i centimeter

cm
Att betala: -

Beskrivning

Det halkskydd som vi säljer är ett skydd av hög kvalité som ligger still på golvet jämfört med många billigare varianter.

Nästan alla gångmattor som inte har gummi på undersidan mår bra av att ha ett halkskydd under, det kommer att få dig att gilla mattan ännu mer än vad du redan gör! Det finns ju inget värre än en matta som glider runt på golvet.

Du kan enkelt själv klippa i detta halkskydd med sax, bättre att köpa lite för stort och sedan själv klippa så att det passar under mattan.

Andas, tål golvvärme.

Vid försegling med vattenlacker rekommenderar vi en härdningstid på minst tre månader före läggning av underlaget. Endast lämpligt vid lösningsmedelsfria olje- och vaxförseglingar. För trä- och naturstensgolv rekommenderar vi dessutom regelbunden fuktrengöring av golvet under mattglidskyddet.

Mattans speciella egenskaper

  • Maskintvätt 30 grader
  • Tunn
  • Halksäker
  • Måttbeställd
Rum där mattan passar: Kök, Hall, Vardagsrum, Barnrum, Matplats / Matsal, Sovrum / Säng, Entrén
Matta från: Polytuft
Lugghöjd:  2.0 mm
Tvättråd:  Maskintvätt 30°. Välj ett skonsamt program. Tvättas i milt tvättmedel eller endast vatten. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Tvätta aldrig en matta i maskin som väger mer än vad maskinen klarar.
Material:  100% vinylskum
Golvvärme:  Andas, tål golvvärme
Vikt:  315
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Tillbehör