Halkskydd Struktur

Ett halkskydd som kan läggas under vilken matta som helst för att den skall ligga stadigt på golvet. Finns på metervara. Andas, tål golvvärme.

Välj en färg

Välj bredd

Längd

Ange längden du önskar, i centimeter

cm
Att betala: -

Beskrivning

Det halkskydd som vi säljer är ett skydd av hög kvalité som ligger still på golvet jämfört med många billigare varianter.

Nästan alla gångmattor som inte har gummi på undersidan mår bra av att ha ett halkskydd under, det kommer att få dig att gilla mattan ännu mer än vad du redan gör! Det finns ju inget värre än en matta som glider runt på golvet.

Du kan enkelt själv klippa i detta halkskydd med sax, bättre att köpa lite för stort och sedan själv klippa så att det passar under mattan.

Andas, tål golvvärme.

Vid försegling med vattenlacker rekommenderar vi en härdningstid på minst tre månader före läggning av underlaget. Endast lämpligt vid lösningsmedelsfria olje- och vaxförseglingar. För trä- och naturstensgolv rekommenderar vi dessutom regelbunden fuktrengöring av golvet under mattglidskyddet.

Mattans speciella egenskaper

  • Maskintvätt 30 grader
  • Tunn
  • Halksäker
  • Måttbeställd
Matta från: Polytuft
Lugghöjd:  2.0 mm
Tvättråd:  Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin utan centrifugering eller med mjuk borste i badkar eller dusch. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Material:  100% vinylskum
Golvvärme:  Andas, tål golvvärme
Vikt:  315
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Tillbehör

Bra sortiment, trevlig personal. Rätt pris.

Sören

Ägaren till butiken är en mycket trevlig och erfaren person. Han hjälpte oss att välja de mattor vi behövde, till bra priser och utmärkt kvalitet på varorna.

Reem