Charcoal grey-silver

Curly 1,5-set - ett och ett halvt lammskinn

Denna storlek på skinn passar utmärkt att lägga i bilen eller husbilen, eller på matsalsmöbler, fåtöljen eller stolar på altanen. Välj rund eller rak underdel.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Lockigt och klippt fårskinn från Australien i hög kvalité där ett och ett halvt skinn har sytts ihop till ett stort fårskinn.

Storleken är 55 x 135 cm, men denna kan variera en aning mellan olika skinn.

Fårskinnet passar bra bredvid sängen, framför brasan, i soffan, i fåtöljen eller framför tvn. Många som köper denna storlek har det i bilen, husbilen, traktorn eller liknande. På sommaren kyler skinnet och på vinter värmer det.

Varje fårskinn är unikt, vissa variationer i utseende, form, färg och storlek kan förekomma. Bilderna är endast exempelbilder.

Detta är ett fårskinn från Skinnwille som har sedan år 1922 handlat, bearbetat och tillverkat produkter av och med skinn.

Går att tvätta i maskin.

Mattans speciella egenskaper

  • Kort och tät lugg
  • Mjuk
  • Naturmaterial
  • Maskintvätt 30 grader
Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum, Barnrum, Sovrum / Säng
Matta från: Skinnwille
Lugghöjd:  Hårlängd: ca 1,8 cm
Tvättråd:  Tvättas separat i max 30 grader med skinntvättmedel. Torkas i rumstemperatur. Töj och gnugga skinnet i vått tillstånd. Direkt solsken kan ge färgförändringar i ullen.
Material:  Ull (Australien)

Andra populära Skinn

Ägaren till butiken är en mycket trevlig och erfaren person. Han hjälpte oss att välja de mattor vi behövde, till bra priser och utmärkt kvalitet på varorna.

Reem

Mycket bra service av kunnig personal.

Björn