Matta på metervara Polo Nop Polytuft Matta på metervara Polo Nop Polytuft Matta på metervara Polo Nop Polytuft Matta på metervara Polo Nop Polytuft Matta på metervara Polo Nop Polytuft Matta på metervara Polo Nop Polytuft
Matta på metervara Polo Nop antracit

Polo Nop - Matta på metervara

Måttbeställ din dörrmatta. Polo Nop är en dörrmatta i hög kvalité som även går att använda som gångmatta i korridorer för att dämpa ljudet från skor och skydda golvet. Går att klippa i hur som helst.

Välj en färg
  • Matta på metervara Polo Nop Antracit från Polytuft.
  • Matta på metervara Polo Nop Grå från Polytuft.
cm
Att betala: -
Delbetala från 11 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
En perfekt matta för dig som vill ha en måttbeställd dörrmatta / gångmatta som är enfärgad och tålig. Enkel att hålla ren och dammsuga. Mattan har en latexbaksida vilket gör att den både ligger still och skyddar golvet. Polo Nop går lika bra att ha som en lång enfärgad gångmatta som att ha en mindre bit framför dörren. Mattan finns i bredden 1 meter och 2 meter och vi kapar till den längd som du vill ha. Du kan själv sedan med en sax eller mattkniv skära i mattan hur du vill. Kanterna på mattan skall ej langetteras (sys)

Mattan är perfekt för hemmamiljö men kan även fungera i mindre kontor/småföretagsmiljöer beroende på hur stor belastning det blir på mattan. Ring oss om du vill ha tips och råd.

Om du vill ha aningen högre kvalité som tål ytterligare slitage så är det vår matta Prima som gäller, den mattan hittar du här

Mattans speciella egenskaper

  • Gummerad undersida
  • Halksäker
  • Lättstädad
  • Måttbeställd
  • Stadig på golvet
  • Tunn
  • Öglad lugg


Rum där mattan passar: Hall, Entrén
Matta från: Polytuft
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: 100% polypropylen
Totalhojd: 6 mm
Vikt: 1790 gram/m2
Baksida: Latex
Brandklass: Ffl
Tvättråd: Dammsug mattan regelbundet. Mattan kan tvättas på plats med speciell maskin för tvättning av mattor eller så kan den spolas av med vattenslang/högtryck.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Mattor på metervara