Marinblå

Music

En äkta plastmatta med enkelt mönster från Horredsmattan som kan tvättas i en vanlig tvättmaskin. Music går att använda på båda sidor och passar lika bra i köket som i hallen.

Välj en färg

Att betala: -

Beskrivning

Smårandig plastmatta som passar lika bra i köket som i hallen för den som vill ha en extremt tålig och lättstädad matta.

Alla plastmattor går att tvätta i maskin eller skura av med borste och vattenslang. Eftersom mattan endast består av plast så suger den inte upp vatten vilket gör att de flesta tvättmaskiner klarar av vikten av mattan.

Music går att använda på båda sidor och har inverterade färger på fram och baksida. Den gula mattan har tex gul botten med vita streck på ena sidan och vit botten med gula streck på andra sidan, detta gäller för samtliga färgställningar. Du får alltså två mattor för priset av en, när du ledsnar på mattan så vänder du den och får helt plötsligt en helt ny matta med nytt utseende.

Alla våra plastmattor är vävda i sverige och plasten tillverkas också i sverige av Gislaved folie.

Music är vävd i ftalatfri plast.

Måttbeställ din plastmatta

Du kan måttbeställa längden på mattan, ej bredden.

Mattan finns i följande bredder
- 70 cm
- 150 cm
- 170 cm
- 200 cm

Exempel
En matta som skall bli 70 x 520 cm så blir kostnaden för en matta som är 550 cm som sedan kortas ner till 520 cm. På grund av att mönstret är 50 cm och upprepas så vävs mattan i 500 cm, 550 cm, 600 cm osv.

Det tillkommer en extra kostnad på 200 kr/matta vid beställning av specialmått.

Vi tar endast emot beställningar på måttbeställda plastmattor per telefon eller e-post och öppet köp gäller ej.

Mattans speciella egenskaper

 • Randig
 • Hög kvalité
 • Lättstädad
 • Maskintvätt 30 grader
 • Måttbeställd
 • Slät ovansida
 • Svensktillverkad
 • Vändbar matta
 • Till altan och balkong
 • Modern design
 • Linjer/streck
 • Slitstark
 • Många storlekar
Rum där mattan passar: Kök, Hall, Matplats / Matsal, Utomhus
Matta från: Horredsmattan
Tvättråd:  Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Material:  Mjuk plast utan ftalater
Totalhöjd:  5 mm
Golvvärme:  Ja
Vikt:  1400 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Plastmattor

Flower
Flower

Flower har mönster av små och stora blommor. Mattans färgställning gör att den kan användas på båda sidor och genom vända mattan får du ett annat uttryck i rumm...

12 storlekar / 8 färger
+
fr. 290 kr
Solo
Solo

Solo är en enfärgad plastmatta utan mönster tillverkad av Horredsmattan. Den vita varpen i mattan lyser igenom och ger mattan liv. Solo är den populäraste plast...

17 storlekar / 13 färger
+
fr. 290 kr
Asta Mix
Asta Mix

Asta är en randig matta i ett klassiskt mönster där plast och bomullsgarn är blandade, det är ungefär hälften bomull och hälften plast. Mattan har klassiska vit...

12 storlekar / 6 färger
fr. 690 kr
Alice
Alice

Alice är en milt mönstrad matta med modern design. Mattan har fyra fält med olika mönster som gör den mycket vacker att vila ögonen på. Många känner inte ti...

13 storlekar / 10 färger
+
fr. 690 kr