Black

Ingresso metervara

Entrématta till företag och offentlig miljö. Mattan har en hög uppsugningsförmåga och klarar hårt slitage. Välj mellan breden 135 cm och 200 cm och ange sedan önskad längd.

Välj en färg

Välj bredd

Längd

Ange längden du önskar, i centimeter

cm
Att betala: -

Beskrivning

Ingresso är en entrématta i mycket fin kvalitet som lämpar sig till företag och offentlig miljö. Mattan håller smutsen borta från golvet och har en hög uppsugningsförmåga för att skydda golvet från regn och slask.

Ingresso kommer i sex stycken melerade färgställnignar, har en halksäker baksida och en vinylbård som gör att mattan ligger extra bra på golvet.

På kortsidorna saknas vinylbord eftersom vi klipper mattan från en rulle, det går att sätta på i efterhand mot en extra kostnad på 375 kr/meter. Kontakta oss om du vill ha kant runt hela mattan.

Färdiga storlekar
Ingresso finns även i storlekarna 60x90 cm, 90x150 cm samt 135 x 200 cm. Du hittar de färdiga storlekarna under en egen produkt, sök på Ingresso här i webbutiken.

Rum där mattan passar: Hall, Entrén
Matta från: Polytuft
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet. Mattan kan tvättas på plats med speciell maskin för tvättning av mattor eller så kan den spolas av med vattenslang/högtryck.
Material:  100 % polyamid
Baksida:  Gummerad (vinyl)
Totalhöjd:  8,5 mm
Vikt:  3650 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Stor dörrmatta på metervara