Jackie And The Fish

Kvalitet från Belgien

  • Maskintvätt 30 C
  • Tunna mattor som går att vika
  • Halskydd medföljer
  • Väger lite
  • Ligger stadigt på golvet
  • Belgisk kvalitet sedan 1848

Mattor från Belgiens äldsta väveri

Lyxiga mattor från Belgiens äldsta väveri i Calcutta, fabriken har funnits sedan 1848 och vävt olika typer av textilier för heminredning. En stark historisk koppling till den rika flamländska vävtraditionen och strävan att skapa bättre och mer exklusiva mattor har hjälpt företaget att utvecklas från en linnefabrik till det som dem är idag: en världsledande aktör inom lyxiga textilier för golv-, vägg- och fönsterdekoration

Inspiration från Jackie Kennedy

"Jackie" refererar till Jackie Kennedy som var känd för sin omisskännliga stil och känsla för inredning. Hon visste precis vad hon ville ha: mer funktionellt, mer anpassat för familjen och mer zen. Det råder ingen tvekan om att alla våra mattor utstrålar en exceptionell elegans och subtil stil, precis som Jackie Kennedy skulle ha föredragit det. En Jackie-matta är klassisk. Varje matta tillverkas och designas i designstudion i Calcutta.

Tvätta i din egen tvättmaskin

Samtliga mattor från Jackie And The Fish är lätt att hantera, flytta och installera. Det är en matta med en dekorativ baksida, lätt, tvättbar i en tvättmaskin vid 30°, hopvikbar och därmed lätt att rengöra, underhålla och stuva undan, även av en enda person. Eftersom mattorna inte väger så mycket så går de lätt att vika ihop i din egen tvättmaskin. En matta som ligger platt på golvet utan spänningar och levereras med en halkfri underlägg. Detta gör det säkert att kliva på eller rulla över den och minimerar risken för att snubbla. Samtliga mattor levereras med ett passande halkskydd.

Visar 11 produkter