Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög Konstsilkesmatta Granada Strehög
Konstsilkesmatta Granada

Granada - Konstsilkesmatta

En helt fantastisk konstsilkesmatta med mycket liv i. Viskosen gör att mattan får en lyster och blir väldigt skön att gå på. Granada kommer i flera härliga färgställningar.

Välj en färg
  • Konstsilkesmatta Granada Natur från Strehög.
  • Konstsilkesmatta Granada Grå från Strehög.
  • Konstsilkesmatta Granada Blå från Strehög.
  • Konstsilkesmatta Granada Multi från Strehög.
Att betala: -
Delbetala från 52 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
En helt fantastisk viskosmatta som kommer i många härliga färgställningar och storlekar. Viskosen gör att mattan får en lyster och blir väldigt skön att gå på. Denna matta funkar utmärkt under bord men även friliggande mitt på ett golv. Eftersom mattan är relativt tunn så går de flesta dörrar att öppna över mattan.

Mattan har en väldigt tät och kort lugg, beroende på hur ljuset faller på mattan så blir den mörk respektive ljus. Testa gärna att lägga ner mattan på golvet och gå 2-3 meter bort från varje sida för att verkligen se skiftningarna i färg. Skiftningarna gör att du får två mattor till priset av en, du kan själv välja vilket håll som blir snyggast till soffgruppen.

Granada har en undersida som gör att den ligger stadigt på många olika underlag.

Mattans speciella egenskaper

  • Kort och tät lugg
  • Lyster
  • Skiftar i färg
  • Tunn
  • Viskos

Måttbeställ mattan

Måttbeställ mattan som gångmatta här. Du bestämmer själv bredd så klipper vi till och langetterar kortsidorna.Rum där mattan passar: Hall, Vardagsrum
Matta från: Strehög
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: Viskos
Totalhojd: 6 mm
Tvättråd: Viskos är en cellulosafiber och kan vara känslig mot vätska och smuts. Enfägade omönstrade viskosmattor är extra känsliga då fläckar syns tydligare, mönstrade viskosmattor döljer fläckar på ett helt annat sätt. Eftersom viskos är en naturfiber kan den ludda en aning till en början men det avtar med tiden efter dammsugning.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Konstsilkesmattor