Bild på mattan Polo Duo

Filmer

Polo Duo

Avtorkningsmatta till entré eller som gångmatta i en korridor. Mattan är ribbad vilket gör att den blir randig på längden. Polo Duo är perfekt för hemmamiljö men kan fungera i mindre företag.

Välj en färg

Provbit 10x10cm (20kr)

Välj bredd

Längd

Ange längden du önskar, i centimeter

cm
Att betala: -

Beskrivning

Polo duo är en avtorkningsmatta till entrén. Mattan går även att använda som gångmatta i långa korridorer. Polo duo är ribbad vilket gör att den blir randig på längden och är perfekt för hemmamiljö men kan även fungera i mindre kontor/småföretagsmiljöer beroende på hur stor belastning det blir på mattan.

Du kan enkelt skära i mattan med en mattkniv eller klippa med en sax. Enklast är att skära från undersidan med en mattkniv. Polo duo fransar sig inte så kanterna behöver inte langetteras.

Kontakta oss gärna om du vill få tips och råd angående vilken matta som passar bäst till hemmet eller till företaget. Mattan har en baksida i latex som gör att den skyddar golvet från vatten och smuts.

Om du vill ha ännu högre kvalité men med samma utseende, dvs ribbad så är det vår matta Polo Heavy som gäller, den har ungefär samma utseende men är 3 gånger så kraftig och tål i princip vad som helst.

Mattans speciella egenskaper

  • Randig
  • Omönstrad / enfärgad
  • Gummerad undersida
  • Halksäker
  • Måttbeställd
  • Öglad lugg
  • Ribbad
  • Stadig på golvet
  • Går att klippa/skära i
Rum där mattan passar: Hall, Entrén
Matta från: Polytuft
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet. Mattan kan tvättas på plats med speciell maskin för tvättning av mattor eller så kan den spolas av med vattenslang/högtryck.
Material:  70 % polypropylen, 30 % polyester
Baksida:  Latex
Totalhöjd:  6.5 mm
Brandklass:  Efl
Vikt:  1930 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Mattor på metervara

Torky
Torky

Torky är en enfärgad entrématta som du själv bestämmer måttet på. Torky är superenkel att skära eller klippa till så att den passar just dig. Mattan är enkel...

2 storlekar / 2 färger
fr. 245 kr / meter
Dot
Dot

Stilren matta i vävt melerat mönster. Genom att mattan är vävd istället för ett tryckt mönster så gör det att den blir väldigt slitstark och det är enkel att to...

5 storlekar / 5 färger
fr. 195 kr / meter
Wave
Wave

Mycket populär gångmatta med vågor på sidorna. Undersidan är gummerad vilket gör den halkfri. Wave finns i bredden 50 cm, 67 cm och 80 cm vilket gör att den pas...

3 storlekar / 5 färger
fr. 160 kr / meter
Prima
Prima

Prima passar till entréer / korridorer för lättare offentligt bruk samt hemmamiljö. Mattan passar utmärkt till det lilla företaget och har en kraftigare summeri...

2 storlekar / 6 färger
fr. 350 kr / meter