Bild på mattan Plaza

Plaza

Slät och mycket lättstädad matta perfekt i hall och kök där slitaget är stort. Mattan kommer i en mängd olika storlekar och har en gummerad undersida som gör att den ligger på plats.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Plaza är ett stilfullt och mångsidigt tillskott till hemmet, designad för att passa i många olika rum. Mattan har en melerad färg i botten med inslag av naturliga toner i ramen som ger den en varm och inbjudande känsla. Den avslutas med en matchande langettering och pryds av en dekorativ ram, vilket ger den ett sofistikerat och genomtänkt utseende. En av Plaza-mattans största fördelar är dess praktiska design. Med en gummerad baksida ligger den stadigt på plats, vilket minskar risken för att den glider och gör den säker att använda även i områden med mycket trafik. Dessutom har Plaza ingen tät lugg där smuts lätt kan fastna, vilket gör den enkel att rengöra och dammsuga. Plaza är mycket mångsidig och lämpar sig väl i många av hemmets rum. Den skapar en ombonad och välkomnande atmosfär i hallen och fungerar utmärkt som en snygg inramning av matbordet. Tack vare sin hållbara och lättskötta design är den ett praktiskt val för både vardagsrum, matplats och andra utrymmen där du vill ha en stilfull och funktionell matta. Sammanfattningsvis är vår matta Plaza ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil, komfort och funktionalitet. Med sin melerade färg, naturliga toner och praktiska design erbjuder Plaza både estetisk tilltalande och lättskött komfort i hemmet.

Mattans speciella egenskaper

  • Tunn
  • Slät ovansida
  • Gummerad undersida
  • Halksäker
  • Stadig på golvet
  • Många storlekar
  • Ram
  • Lättstädad
Rum där mattan passar: Kök, Hall, Vardagsrum, Matplats / Matsal
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Gummerad
Totalhöjd:  7 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Flatvävda / Slätvävda