Beige

Torky

Billigare och tunnare men räcker gott för dig som vill ha en stor matta innanför dörren. Mattan är omönstrad och mycket lätt att hålla ren. Går lätt att skära eller klippa i så att den passar perfekt.

Välj en färg

Välj bredd

Längd

Ange längden du önskar, i centimeter

cm
Att betala: -

Beskrivning

Torky, den omönstrade entrémattan som du kan anpassa till precis den storlek du behöver! Med Torky kan du själv bestämma måttet på mattan och sedan enkelt skära eller klippa till den så att den passar perfekt i ditt hem eller din husbil/husvagn. Välj mellan bredderna 100 cm och 200 cm.

Torky är inte bara enkel att anpassa, den är också superenkel att hålla ren. Mattan har en gummerad baksida som gör att den ligger stabilt på golvet och inte glider runt och den skyddar även ditt golv från fukt. Dessutom behöver du inte oroa dig för att den ska repa upp sig om du klipper i den eftersom gummit på undersidan håller ihop mattan.

Denna entrématta passar perfekt för hemmiljöer och är ett utmärkt val för dig som vill ha en billig och anpassningsbar matta.

Billig matta till husbil och husvagn

Torky är även ett bra val för husbilar och husvagnar om du letar efter en mycket enkel, billig och tålig matta och vill lägga ner lite tid på att själv mäta och klippa. Använd dina gamla mattor i husbilen/husvagen som mall och skära ut nya mattor. Om du inte har några mattor idag så går det även enkelt att göra en egen mall med kraftpapper. Ett tips är att använda dubbelhäftande mattejp i skarvar och vid ingången så att inte kanterna viker upp sig.

Vi är stolta över att erbjuda en produkt som är enkel, prisvärd, praktisk och anpassningsbar till dina behov. Upptäck hur enkel och smidig en entrématta kan vara!

Mattans speciella egenskaper

  • Lättstädad
  • Gummerad undersida
  • Måttbeställd
  • Omönstrad / enfärgad
  • Halksäker
  • Tunn
  • Slät ovansida
  • Öglad lugg
Rum där mattan passar: Hall, Entrén
Matta från: Polytuft
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet. Mattan kan tvättas på plats med speciell maskin för tvättning av mattor eller så kan den spolas av med vattenslang/högtryck.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Latex
Totalhöjd:  6 mm
Brandklass:  Efl
Vikt:  1790 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Stor dörrmatta på metervara