Torky

Måttbeställ din entrématta, för dig som vill ha en stor matta innanför dörren. Mattan är enfärgad och mycket lätt att hålla ren. Går lätt att skära eller klippa i så att den passar perfekt.

Välj en färg

Välj bredd

Längd

Ange längden du önskar, i centimeter

cm
Att betala: -

Beskrivning

Torky, den omönstrade entrémattan som du kan anpassa till precis den storlek du behöver! Med Torky kan du själv bestämma måttet på mattan och sedan enkelt skära eller klippa till den så att den passar perfekt i ditt hem eller din husbil/husvagn. Välj mellan bredderna 100 cm och 200 cm.

Torky är inte bara enkel att anpassa, den är också superenkel att hålla ren. Mattan har en gummerad baksida som gör att den ligger stabilt på golvet och inte glider runt och den skyddar även ditt golv från fukt. Dessutom behöver du inte oroa dig för att den ska repa upp sig om du klipper i den eftersom gummit på undersidan håller ihop mattan.

Denna entrématta passar perfekt för hemmiljöer och är ett utmärkt val för dig som vill ha en billig och anpassningsbar matta.

Billig matta till husbil och husvagn

Torky är även ett bra val för husbilar och husvagnar om du letar efter en mycket enkel, billig och tålig matta och vill lägga ner lite tid på att själv mäta och klippa. Använd dina gamla mattor i husbilen/husvagen som mall och skära ut nya mattor. Om du inte har några mattor idag så går det även enkelt att göra en egen mall med kraftpapper. Ett tips är att använda dubbelhäftande mattejp i skarvar och vid ingången så att inte kanterna viker upp sig.

Vi är stolta över att erbjuda en produkt som är enkel, prisvärd, praktisk och anpassningsbar till dina behov. Upptäck hur enkel och smidig en entrématta kan vara!

Mattans speciella egenskaper

  • Lättstädad
  • Gummerad undersida
  • Måttbeställd
  • Omönstrad / enfärgad
  • Halksäker
  • Tunn
  • Slät ovansida
  • Öglad lugg
Rum där mattan passar: Hall, Entrén
Matta från: InHouse Group
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet. Mattan kan tvättas på plats med speciell maskin för tvättning av mattor eller så kan den spolas av med vattenslang/högtryck.
Material:  Polypropylen
Baksida:  Latex
Totalhöjd:  6 mm
Brandklass:  Efl
Vikt:  1790 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Dörr- och entrémattor

Skrapis
Skrapis

Kraftigare entrématta (avtorkningsmatta) på metervara som fungerar lika bra precis innanför dörren som gångmatta i en lång korridor för att minska ljudnivån och...

2 storlekar / 5 färger
fr. 340 kr / meter
Polo Duo
Polo Duo

Polo duo är en avtorkningsmatta till entrén. Mattan går även att använda som gångmatta i långa korridorer. Polo duo är ribbad vilket gör att den blir randig på ...

fr. 265 kr / meter
Cajun
Cajun

Vattentät mattan med kraftig gummibotten som ligger platt mot golvet utan att glida, ytan är noppad och är utmärkt för en entré till företag eller för den kräsn...

3 storlekar / 4 färger
fr. 490 kr / meter
Prima
Prima

Prima passar till entréer / korridorer för lättare offentligt bruk samt hemmamiljö. Mattan passar utmärkt till det lilla företaget och har en kraftigare summeri...

2 storlekar / 6 färger
fr. 370 kr / meter