Grå

Safari Barnmatta

Mjuk och härlig barnmatta med vilda djur som motiv. Du hittar både lejon, zebra och giraff på mattan. Safari är en lekfull matta för ditt barn samtidigt som den blir en fin detalj i barnrummet.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta Safari är inte bara en vanlig matta - den är en inbjudan till en spännande expedition genom savannens vilda djur och äventyr. Med sina mjuka toner och gulliga design är det den perfekta lekplatsen för små äventyrare att utforska. På denna matta möts du av olika djur från savannen, var och en med sin egen charm och karaktär. Från den eleganta zebran till den majestätiska lejonet och den långsamma giraffen, är det som att få en glimt av det afrikanska landskapet direkt under dina fötter. Barnen kommer älska att låta sin fantasi flöda medan de leker med dessa vänliga djur på mattan. För att förstärka djurens skönhet och detaljer är mattan Safari tillverkad med carvingteknik. Det innebär att det finns utskärningar för att framhäva detaljer, vilket ger en mer realistisk och fängslande upplevelse för barnen. Varje djur blir mer levande och fängslande.

Mattan Safari är också praktisk och användarvänlig. Den har en grå langettering på långsidorna för att ge en snygg finish och extra hållbarhet. Dess mjuka och lätta konstruktion gör den enkel att hantera och flytta runt, vilket gör den till en perfekt plats för lek både inne och ute. Oavsett om det är för att lägga till en touch av djungelglädje i ditt barns rum eller för att skapa en inspirerande lekplats för dina små äventyrare, är vår matta Safari det perfekta valet. Ge dina barn möjligheten att utforska savannens magi och skönhet, rätt från komforten av sitt eget hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Djur
  • Mjuk
  • Kort och tät lugg
  • Lättstädad
  • Stormönstrad
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor