Beige

Dinosaurier

Supersöt barnmatta med dinosaurier i jordnära naturfärger. Mattan är rolig för ditt barn samtidigt som den är en fin detalj i barnrummet.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Res tillbaka i tiden med vår matta Dinosaurier. Det är inte bara en vanlig matta - den är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till kritaperioden med sina naturinspirerade gråa toner och matchande langettering på långsidorna. Det är som att få en glimt av en försvunnen värld direkt under dina fötter. Vad som gör denna matta så speciell är dess lekfulla design som hyllar de magnifika dinosaurierna. Mitt på mattans yta möts du av glada och livfulla dinosaurier, som Brachiosaurus och Triceratops, som om de precis kommit ut ur en tidsmaskin. De är omgivna av bergstoppar och naturlandskap som ger en känsla av autenticitet och äventyr.

Dinosaurier-mattan är tillverkad med maskinvävningsteknik och använder carvingteknik för att skapa utskärningar som framhäver detaljer och ger en mer realistisk och dimensionell effekt. Detta gör varje dinosaurie och naturlandskap på mattan ännu mer imponerande och fängslande. Denna matta är inte bara ett dekorativt inslag i ditt hem - den är också en plats för lek och fantasi. Med sin mjuka yta är den perfekt för barn att sitta och leka på, samtidigt som den kan vara en inspirationskälla för att lära sig mer om dinosaurierna och deras fascinerande värld. Ge ditt barn möjligheten att resa tillbaka i tiden och utforska den spännande världen av dinosaurierna, rätt från komforten av ditt eget hem.

Mattans speciella egenskaper

  • Djur
  • Mjuk
  • Kraftig
  • Kort och tät lugg
  • Lättstädad
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Juteväv
Totalhöjd:  12 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor